M & H Finland Oy :n, joka tunnetaan myös nimellä Marine and Hydraulics, perustivat Ward Proctor ja Antero Thilman vuonna 2003. Hydrauliikan asiantuntijat tapasivat työskennellessään Bosch Rexrothilla  ja heillä on yhteensä yli 50- vuoden kokemus hydrauliteollisuudesta.  Yritys perustettiin Bosch Rexroth-yhtymän koordinaattoriksi tuottamaan  hydraulijärjestelmiä sekä tarjoamaan niihin liittyviä palveluita superpurjevenealalle.

Olemme ylpeitä yli 18- vuoden kokemuksestamme itsenäisenä yrityksenä merenkulkualalla.  Meillä on vakiintuneet yhteistyökumppanit sekä markkinajohtaja-asema järjestelmien tuottajana venealalla.

Olivat asiakkaitamme venetelakat tai yksityiset veneiden omistajat, olemme alamme huippuja tarjoamaan räätälöityjä tuotteita ja järjestelmiä  omien suunnittelijoidemme toimesta, jolloin ne vastaavat yksilöllisesti jokaisen asiakkaamme tarpeita.

M & H Finland on perheyritys, joka koostuu työntekijöistä joilla on ammatillinen kokemus meriteollisuudesta ja laajat yhteydet alihankkijoihin maailmanlaajuisesti. Tarjoamme korkealaatuisia järjestelmiä, jotka ovat testattu ja hyväksytty tehtaalla. Meidät  tunnetaan alhaisista takuuvaatimuksista, sekä vähäisistä huoltotuotteista, joilla on pitkä käyttöikä. Meillä on myös hyvämaineinen asiakaspalvelu välittömään toimintaan ja apuun maailmanlaajuisesti.

M & H Finland toimittaa täydellisen paketin; olkoon se hydraulijärjestelmä, ohjausjärjestelmä, valvontajärjestelmä, PLC-järjestelmä, tekninen järjestelmä, Marex-työntöohjausjärjestelmä, yhditettynä osaavaan palveluun. Panostamme myös tutkimukseen ja kehitykseen, mukaan lukien viimeisimmän 350 barin hydraulijärjestelmämme.

M & H Finland Oy